utorok 26. júla 2016

Dunajské vlny

6 celých vajec
250 g rastlinné maslo
250 g cukor práškový
Spolu vymiešať a potom pridať - 450 g múka polohrubá
1 bal. prášok do pečiva
2 dl mlieko
Polovicu cesta vyliať na plech, druhú polovicu zafarbiť kakaom asi za dve lyžice a pridáme na plech k predchádzajúcemu cestu, na povrch poukladáme ovocie - zavárané broskyne a dáme piecť.
Plnka: 1/4 l mlieko
1 žĺtok
1 vanilkový cukor
1 lyžica maizena
Všetko spolu uvariť na kašu.
250 g maslo rastlinné a 100 g cukor práškový vymiešať.
Keď kaša vychladne zmiešame spolu s vymiešaným maslom a cukrom. Natrieme na upečený koláč, povrch zalejeme čokoládovou polevou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára