4
rebierka, soľ, mleté čierne korenie, 10 g oleja, 2 strúčiky
cesnaku
Cesnakové
maslo – 100 g masla, 50 g oleja, 1 surový a 1 varený žĺtok, 2
strúčiky cesnaku, citrón, worcestererovej omáčka, mleté čierne
korenie,
Rebierka
naklepeme, potrieme soľou, cesnakom, okoreníme, pokvapkáme olejom
a necháme 2 hododiny v chlade. Po vyhriatí grilu vložíme rebierka
na rošt a grilujeme asi 9 minút z oboch strán. Rebierka ozdobíme
cesnakovým maslom.
Cesnakové
maslo – Varený strúhaný žĺtok utrieme s maslom, pridáme
surový žĺtok a po častiach prikvapkávame olej. Utvorí sa hustá
majonéza, do ktorej pridáme utrený cesnak, worcesterovú omáčku,
niekoľko kvapiek citrónovej šťavy a mleté čierne korenie.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára