800
g baranieho chrbta, soľ, mleté čierne korenie, 1 dl oleja, 8
koliesok ananásu, 30 g parmezánu
Bešamelová omáčka: 80 g masla, 80 g hladkej múky, 3 dl mlieka, soľ, vajce
Bešamelová omáčka: 80 g masla, 80 g hladkej múky, 3 dl mlieka, soľ, vajce
Baranie
rebierka naklepeme, posolíme, okoreníme, opečieme na rošte z
každej strany 8 minút a položíme do ohňovzdornej misy. Na každé
dáme kolieska ananásu, polejeme bešamelovou omáčkou, posypeme
postrúhaným parmezánom a zapečieme v rúre.
Bešamelová omáčka: Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju mliekom, posolíme, dobre povaríme, odstavíme a do vlažnej zamiešame surové vajce.
Bešamelová omáčka: Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju mliekom, posolíme, dobre povaríme, odstavíme a do vlažnej zamiešame surové vajce.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára