150
g hladkej múky,0,5 lyžičky prášku do pečiva,60 g kryštálového
cukru,2 lyžice kakaa,60 g pekanových orechov,60 g rozpusteného
masla,150 ml mlieka,lyžička vanilkovej esencie
krém : 150 g jemného hnedého cukru,2 lyžice kakaa,200 ml vriacej vody, vanilková zmrzlina na ozdobenie
krém : 150 g jemného hnedého cukru,2 lyžice kakaa,200 ml vriacej vody, vanilková zmrzlina na ozdobenie
V
mise zmiešame múku, prášok do pečiva, cukor, kakao a nasekané
orechy. Pridáme maslo, mlieko,niekoľko kvapiek esencie a vymiesime
tuhšie cesto. Dno a boky formy s priemerom 18 cm vystelieme papierom
na pečenie,aby krém nevytiekol.
Krém: Hnedý cukor zmiešame s kakaom a vodou. Zmes nalejeme na cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre. Počas pečenia sa cesto nadvihne a na dne sa usadí čokoládový fondánový krém. Podávame s kopčekom vanilkovej zmrzliny.
Krém: Hnedý cukor zmiešame s kakaom a vodou. Zmes nalejeme na cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre. Počas pečenia sa cesto nadvihne a na dne sa usadí čokoládový fondánový krém. Podávame s kopčekom vanilkovej zmrzliny.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára