350
g pečenej klobásy, 4 paradajky, 4 kusy póru, 2 lyžice masla, 2
lyžice lúpaných vlašských orechov, mleté čierne korenie, soľ
Paradajky
prelejeme horúcou vodou, olúpeme a nakrájame. Pór očistíme,
vodorovne prerežeme a nakrájame na dlhšie kúsky. Pečenú klobásu
pomelieme na mäsovom mlynčeku a sformujeme frikandelky vo veľkosti
orecha. V rozpálenom masle ich z každej strany opečieme dozlata a
odložíme na teplé miesto.Pór dáme do výpeku, pridáme paradajky
a krátko podusíme. Ochutíme soľou a korením. Pridáme
frikandelky, premiešame a zohrejeme. Nakoniec posypeme nakrájanými
orechami. Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára