piatok 9. septembra 2016

Klobásové frikandelky s pórom

350 g pečenej klobásy, 4 paradajky, 4 kusy póru, 2 lyžice masla, 2 lyžice lúpaných vlašských orechov, mleté čierne korenie, soľ
Paradajky prelejeme horúcou vodou, olúpeme a nakrájame. Pór očistíme, vodorovne prerežeme a nakrájame na dlhšie kúsky. Pečenú klobásu pomelieme na mäsovom mlynčeku a sformujeme frikandelky vo veľkosti orecha. V rozpálenom masle ich z každej strany opečieme dozlata a odložíme na teplé miesto.Pór dáme do výpeku, pridáme paradajky a krátko podusíme. Ochutíme soľou a korením. Pridáme frikandelky, premiešame a zohrejeme. Nakoniec posypeme nakrájanými orechami. Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára