3
a 1/2 vrecka piškót Opavia (490 g), 260 g práškového
cukru, 10 lyžíc mlieka (prípadne viac), 2 lyžice rumu,60 g kakaa
Plnka
:150 g masla, 150 g kokosovej múčky, cukor podľa
chuti, čokoládová poleva
Piškóty
zomelieme, pridáme cukor, mlieko, rum a kakao a vypracujeme vláčne
cesto, ktoré pomocou cukru a kúska igelitu vyvaľkáme na obdĺžnik.
Tento plát cesta dáme na 10 – 15 minút na chladné miesto alebo
do chladničky, aby stuhlo. Zatiaľ si pripravíme kokosovú plnku z
masla, kokosovej múčky a cukru. Tú potom rozotrieme na stuhnuté
cesto a zvinieme do rolády. Povrch polejeme čokoládovou polevou.
Necháme do ďalšieho dňa v chlade. Z uvedeného množstva je možné
vytvoriť dve menšie rolády.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára