600
g morčacích
rezňov, 80 g šunky, 80 g syra eidam, 4 vajcia,
100 ml mlieka, 100 ml bieleho vína, 200 g marhuľového
(alebo broskyňového) kompótu, 60 g čerešňového
kompótu, 120 ghladkej múky, olej na vyprážanie, petržlenová
vňať, soľ
Mäso
umyjeme, narežeme na 4 plátky. Naklepeme, osolíme, položíme naň
plátok šunky, plátok syra, odkôstkovanú marhuľu a čerešňu.
Rezeň preložíme, okraje naklepaním spojíme a obalíme vo vínovom
cestíčku.Vínové cestíčko: V mlieku rozmiešame vajcia, víno,
múku, petržlenovú vňať a soľ.Rezeň vypražíme v rozpálenom
oleji.Podávame s ryžou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára