piatok 9. septembra 2016

Morčací rezeň vo vínovom cestíčku

600 g morčacích rezňov, 80 g šunky, 80 g syra eidam, 4 vajcia, 100 ml mlieka, 100 ml bieleho vína, 200 g marhuľového (alebo broskyňového) kompótu, 60 g čerešňového kompótu, 120 ghladkej múky, olej na vyprážanie, petržlenová vňať, soľ
Mäso umyjeme, narežeme na 4 plátky. Naklepeme, osolíme, položíme naň plátok šunky, plátok syra, odkôstkovanú marhuľu a čerešňu. Rezeň preložíme, okraje naklepaním spojíme a obalíme vo vínovom cestíčku.Vínové cestíčko: V mlieku rozmiešame vajcia, víno, múku, petržlenovú vňať a soľ.Rezeň vypražíme v rozpálenom oleji.Podávame s ryžou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára