60
dkg chladených morčacích pŕs (ktoré rozdelíme na plátky
najviac 0,5 cm hrubé a 5 – 6 cm dlhé),
Marináda:
1 dcl vody., 1 kávová lyžička kukuričnej majzeny.., 1 kl
horčice, 2 kl sójovej omáčky., 1 kl podravky.
Všetko
spolu vymiešame a do takto pripravenej marinády poukladáme
narezané a mierne naklepané mäso. Necháme odležať 2 – 3
hodiny v chladničke. Mäso vyberieme necháme odkvapkať cez sito. Z
marinády pripavíme s pridaním trochu masla alebo oleja riedku
omáčku. Na teflonovú panvicu dáme malé množstvo oleja,
zohrejeme panvicu tak, aby sme olej neprepálili a medailónky
postupne opečieme z obidvoch strán do mäkka. Uložíme do misy s
pripravenou omáčkou, aby boli v teple. Podávame s dusenou ryžou a
zeleninovým šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára