6
vajec, 3 polievkové lyžice mlieka, soľ, 300-400 g zomletého
bravčového mäsa z pliecka, 300 g brokolice uvarenej v slanej vode,
60 g nadrobno nasekanej cibule, olej, soľ, rasca, mleté čierne
korenie,1-2 kávové lyžičky kari korenia a sójovú omáčku
Rozbité
vajcia rozšľaháme so soľou a mliekom. Na rozpálenej panvici s
olejom postupne upečieme omelety, ktoré naplníme mäsovou plnkou s
brokolicou, ktorú pripravíme nasledovne: bravčové mäso zomelieme
na mäsovom mlynčeku, na rozpálenom oleji do sklovita opražíme
cibuľu, pridáme zomleté mäso, mierne opražíme a podľa chuti
osolíme, okoreníme, posypeme rascou a pokvapkáme sójovou omáčkou.
Udusíme domäkka. Potom mäso zmiešame s uvarenou a pokrájanou
brokolicou. Servírujeme s čerstvo pripraveným zeleninovým
šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára