4
vajcia, voda, soľ, ocot
Omáčka: 30 g masla, 30 g hladkej múky, 2 dl mlieka, soľ, 10 g cukru, ocot, kôpor, voda
Omáčka: 30 g masla, 30 g hladkej múky, 2 dl mlieka, soľ, 10 g cukru, ocot, kôpor, voda
Do
mierne vriacej okyslenej a posolenej vody opatrne vyklopíme čerstvé
vajcia a necháme bielky zraziť.
Omáčka: Z masla a múky urobíme bledú zápražku, zalejeme mliekom a vodou, posolíme a povaríme. Okyslíme, osladíme a pridáme nadrobno posekaný kôpor.
Omáčka: Z masla a múky urobíme bledú zápražku, zalejeme mliekom a vodou, posolíme a povaríme. Okyslíme, osladíme a pridáme nadrobno posekaný kôpor.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára