Baranie maso zbavime tuku i blan, dobre umyjeme a pokrajame na kocky. Cibulu nadrobno posekame, spenime na oleji, pridame baraninu, ochutime solou a mletou cervenou paprikou. Pridame pokrajanu zelenu papriku, paradajky, podlejeme vodou a dusime. Ked je maso napoly makke, pridame pokrajanu kapustu a dusime. Podavame so zemlovymi knedlami.
Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
nedeľa 12. februára 2017
Baraní perkelt s kapustou
600 g baranieho masa bez kosti, 400 g hlavkovej kapusty, 1 cibuls, 3 paradajky, 2 zelene papriky, mleta cervena paprika, sol, olej
Baranie maso zbavime tuku i blan, dobre umyjeme a pokrajame na kocky. Cibulu nadrobno posekame, spenime na oleji, pridame baraninu, ochutime solou a mletou cervenou paprikou. Pridame pokrajanu zelenu papriku, paradajky, podlejeme vodou a dusime. Ked je maso napoly makke, pridame pokrajanu kapustu a dusime. Podavame so zemlovymi knedlami.
Baranie maso zbavime tuku i blan, dobre umyjeme a pokrajame na kocky. Cibulu nadrobno posekame, spenime na oleji, pridame baraninu, ochutime solou a mletou cervenou paprikou. Pridame pokrajanu zelenu papriku, paradajky, podlejeme vodou a dusime. Ked je maso napoly makke, pridame pokrajanu kapustu a dusime. Podavame so zemlovymi knedlami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára