Hodinu pred spracovanim rezne zbavime tuku, umyjeme, naklepeme, osolime, okorenime a nechame stat. Potom na lyzicke masti a troske vody dusime 20 minut. Po vychladnuti ich obalime v muke, v rozslahanom vajci a v struhanke a vyprazime na masti.
Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
štvrtok 16. februára 2017
Baranie rezne
4 rezne z baranieho stehna, 5 lyzic bravcovej masti, 4 lyzice hladkej muky, 2 vajcia, 5 lyzic struhanky, sol, mlete cierne korenie
Hodinu pred spracovanim rezne zbavime tuku, umyjeme, naklepeme, osolime, okorenime a nechame stat. Potom na lyzicke masti a troske vody dusime 20 minut. Po vychladnuti ich obalime v muke, v rozslahanom vajci a v struhanke a vyprazime na masti.
Hodinu pred spracovanim rezne zbavime tuku, umyjeme, naklepeme, osolime, okorenime a nechame stat. Potom na lyzicke masti a troske vody dusime 20 minut. Po vychladnuti ich obalime v muke, v rozslahanom vajci a v struhanke a vyprazime na masti.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára