Fazulu den pred varenim namocime, pridame sol, vodu a varime. Maso pokrajame na kocky a pridame k fazuli spolu s cesnakom. Ked su fazula a maso makke, prilejeme mlieko a povarime. Nakoniec pridame smotanu, v ktorej sme rozslahali muku, povarime a podavame.
Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
štvrtok 16. februára 2017
Baranie mäso s fazuľkou
750 g baraniny, 300 g suchej fazule, 5 stucikov cesnaku, sol, 3 dl mlieka, 3 dl kyslej smotany, 30 g hladkej muky
Fazulu den pred varenim namocime, pridame sol, vodu a varime. Maso pokrajame na kocky a pridame k fazuli spolu s cesnakom. Ked su fazula a maso makke, prilejeme mlieko a povarime. Nakoniec pridame smotanu, v ktorej sme rozslahali muku, povarime a podavame.
Fazulu den pred varenim namocime, pridame sol, vodu a varime. Maso pokrajame na kocky a pridame k fazuli spolu s cesnakom. Ked su fazula a maso makke, prilejeme mlieko a povarime. Nakoniec pridame smotanu, v ktorej sme rozslahali muku, povarime a podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára