Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
štvrtok 16. februára 2017
Poľovnícka baranina
Baranie pliecko osmazime na masti narychlo do cervena v drobych kuskoch. Potom ho poprasime hladkou mukou, ciernym korenim, osolime a nechame pod pokrievkou na miernom ohni dusit vo vlastnej stave asi 15 minut. Potom pridame trochu rajciakoveho pretlaku, bobkovy list, trochu bieleho vina a vody. Dusime do makka. Maso vyberieme a odlozime. Na masle osobitne osmazime cibulu a za hrst peciarok, ktore potom zavarime do stavy z masa. Upravenou stavou maso zalejeme a posypeme petrzlenovou vnatou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára