Baranie mäso narežeme na kocky a podusíme na cibuľke. Okoreníme, osolíme a keď je mäso polomäkké, pridáme rozrezanú kapustu a zemiaky narezané na kocky. Podlejeme vývarom z kosti a dusíme do mäkka.
Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
nedeľa 12. februára 2017
Írsky guláš
500 g baranieho mäsa, 1 veľká cibuľa, 1 kapusta, 8 zemiakov, mleté čierne korenie, soľ, vývar z kosti
Baranie mäso narežeme na kocky a podusíme na cibuľke. Okoreníme, osolíme a keď je mäso polomäkké, pridáme rozrezanú kapustu a zemiaky narezané na kocky. Podlejeme vývarom z kosti a dusíme do mäkka.
Baranie mäso narežeme na kocky a podusíme na cibuľke. Okoreníme, osolíme a keď je mäso polomäkké, pridáme rozrezanú kapustu a zemiaky narezané na kocky. Podlejeme vývarom z kosti a dusíme do mäkka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára