Nakrajanu cibulu podusime s tukom, pridame maso pokrajane na kusky, posolime, okorenime a dusime do polomakka vo vlastnej stave. Pridame pokrajanu kapustu, dusime chvilu dalej a po pridani pokrajanych surovych zemiakov dodusime do makka.
Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
štvrtok 16. februára 2017
Baranie mäso s kapustou a so zemiakmi
400 g masa, 40 g masti, cibula, hlavka kapusty, 1/2 kg zemiakov, mlete cierne korenie, sol
Nakrajanu cibulu podusime s tukom, pridame maso pokrajane na kusky, posolime, okorenime a dusime do polomakka vo vlastnej stave. Pridame pokrajanu kapustu, dusime chvilu dalej a po pridani pokrajanych surovych zemiakov dodusime do makka.
Nakrajanu cibulu podusime s tukom, pridame maso pokrajane na kusky, posolime, okorenime a dusime do polomakka vo vlastnej stave. Pridame pokrajanu kapustu, dusime chvilu dalej a po pridani pokrajanych surovych zemiakov dodusime do makka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára