Uhorky olupeme a pokrajame na kusky dlhe 4 cm, vydlabeme z nich duzinu. Zmiesame zomlete maso, rozdrobenu zemlu, cibulu posekanu nadrobno a petrzlenovu vnat, posolime, okorenime a kazdy kusok uhorky naplnime masovou plnkou. Kusky uhoriek postavime a zvrchu prikryjeme polovicou rajciaka. Ulozime do kastrola vymazaneho olejom, pokvapkame olejom, kratko zapecieme a po podliati vyvarom prikryte dodusime 15 minut.
Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
pondelok 27. februára 2017
Plnené uhorky
2 salatove uhorky, 100 g mleteho masa, 1/2 vajicka, 1/4 cibule, zemla, petrzlenova vnat, mlete cierne korenie, 2 rajciaky, olej na vymazanie kastrola, masovy vyvar na podliatie, sol
Uhorky olupeme a pokrajame na kusky dlhe 4 cm, vydlabeme z nich duzinu. Zmiesame zomlete maso, rozdrobenu zemlu, cibulu posekanu nadrobno a petrzlenovu vnat, posolime, okorenime a kazdy kusok uhorky naplnime masovou plnkou. Kusky uhoriek postavime a zvrchu prikryjeme polovicou rajciaka. Ulozime do kastrola vymazaneho olejom, pokvapkame olejom, kratko zapecieme a po podliati vyvarom prikryte dodusime 15 minut.
Uhorky olupeme a pokrajame na kusky dlhe 4 cm, vydlabeme z nich duzinu. Zmiesame zomlete maso, rozdrobenu zemlu, cibulu posekanu nadrobno a petrzlenovu vnat, posolime, okorenime a kazdy kusok uhorky naplnime masovou plnkou. Kusky uhoriek postavime a zvrchu prikryjeme polovicou rajciaka. Ulozime do kastrola vymazaneho olejom, pokvapkame olejom, kratko zapecieme a po podliati vyvarom prikryte dodusime 15 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára