Ocisteny karfiol uvarime v posolenej vode, rozoberieme ho na ruzicky, dame na misu, posypeme posekanymi vajcami uvarenymi na tvrdo, nadrobno nakrajanou sunkou, petrzlenovou vnatou nakrajanou nadrobno a struhankou oprazenou na masle doruzova.
Recepty na raňajky,obedy a večere pre všetkých domácich kuchtikov. Recepty z vlastnej zbierky ako aj tie ktoré ste my poslali. Známe i menej známe recepty domácej i zahraničnej kuchyne. Pozor nepripalit.
pondelok 27. februára 2017
Karfiol na poľský spôsob
karfiol, 50 g masla, 2 vajcia, 50 g sunky, 20 g struhanky, petrzlenova vnat, sol
Ocisteny karfiol uvarime v posolenej vode, rozoberieme ho na ruzicky, dame na misu, posypeme posekanymi vajcami uvarenymi na tvrdo, nadrobno nakrajanou sunkou, petrzlenovou vnatou nakrajanou nadrobno a struhankou oprazenou na masle doruzova.
Ocisteny karfiol uvarime v posolenej vode, rozoberieme ho na ruzicky, dame na misu, posypeme posekanymi vajcami uvarenymi na tvrdo, nadrobno nakrajanou sunkou, petrzlenovou vnatou nakrajanou nadrobno a struhankou oprazenou na masle doruzova.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára