štvrtok 15. septembra 2016

Baranie rebierko s bešamelom

800 g baranieho chrbta, soľ, mleté čierne korenie, 1 dl oleja, 8 koliesok ananásu, 30 g parmezánu
Bešamelová omáčka: 80 g masla, 80 g hladkej múky, 3 dl mlieka, soľ, vajce
Baranie rebierka naklepeme, posolíme, okoreníme, opečieme na rošte z každej strany 8 minút a položíme do ohňovzdornej misy. Na každé dáme kolieska ananásu, polejeme bešamelovou omáčkou, posypeme postrúhaným parmezánom a zapečieme v rúre.
Bešamelová omáčka: Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju mliekom, posolíme, dobre povaríme, odstavíme a do vlažnej zamiešame surové vajce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára