80
dag baranej hrude, 3 žemle, 1 vajce, soľ, čierne korenie, zelený
petržlen, 6 dag masti, 2 dag cibule
Z
baranej hrude vyberieme kosti, nožom urobíme vrecko, ktoré
naplníme plnkou a zašijeme. Potom posolíme, dáme na pekáč,
pridáme masť, cibuľu a upečieme.
Plnka: Polovicu masti vymiešame so žĺtkom, pridáme namočené, vytlačené žemle, soľ, čierne korenie, posekaný zelený petržlen, z bielka sneh a všetko zľahka zamiešame.
Plnka: Polovicu masti vymiešame so žĺtkom, pridáme namočené, vytlačené žemle, soľ, čierne korenie, posekaný zelený petržlen, z bielka sneh a všetko zľahka zamiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára