nedeľa 18. septembra 2016

Obložená jahňacia kotleta

1 ¼ kg jahňacieho chrbta, 80 g masla, soľ, 15 g hladkej múky na posypanie, 2 jahňacie pečene, 60 g masti, 60 g cibule, mleté čierne korenie, 8 šampiňónov
Jahňací chrbát umyjeme a posekáme na kotlety, ktoré odblaníme, naklepeme, posolíme, pomúčime, opečieme z oboch strán na masle, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Nadrobno pokrájanú cibuľu zapeníme na masti, pridáem pokrájanú jahňaciu pečen, hlavičky šampiňónov, podusíme, okoreníme a posolíme. Na misu poukladáme kotlety a na každú položíme plátok pečene, hlavičku šampiňóna a podlejeme šťavou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára