500
g mletého bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, vajce, 2
strúčiky prelisovaného cesnaku, rožok namočený v mlieku,
majorán, sójová omáčka, 3 vajcia uvarené natvrdo, 100 g
nakrájaného tvrdého syra, 50 g mäkkej salámy, petržlenová vňať
Mleté
mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom,
prelisovaným cesnakom a sójovou omáčkou. Pridáme celé vajce,
vyžmýkaný rožok a spolu premiešame. Necháme odstáť na
chladnom mieste asi 40 minút. Potom masu rozložíme na alobal a
uložíme na ňu plátky syra, mäkkej salámy, nasekanú petržlenovú
vňať a do stredu uvarené vajcia. Vyformujeme bochník, ktorý
preložíme do vymastenej zapekacej misy. Prikryjeme alobalom,
podlejeme malým množstvom vody a vložíme piecť do vyhriatej
rúry. Pred dopečením alobal odstránime a mäso necháme zapiecť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára